hey! assalammualaikum…. its saturday and its my off day today. this new year is a xian xian and boring life for me… i dun noe y..its been very2 bored and i hate this 2 weeks of new year.. my love at surabaya is very busy and when connect to internet ALWAYS ERROR… siapa yang tak marah..kadang2 aku boleh jadi marah kalau mcm nie. lepas tuh aku online dia takda,terus dia tertidur… kalau tak mu online, cakapa je tak mu online. tak apa… aku tak kisah…i dun mind at all although i noe its very2 sad to hear tat he cnt online.i understand him so much and i already follow watever he ask me to do…not to contact guys,not to be naughty,take care of myself,eat properly, sms him wen i reach home,reach work,going out,anything that he ask me to….i already folow… but it seems that he dont… its so hard for him to sms me to tell me he already woke up from sleep… and he goes out with fren or watso ever…. permulaan memang lepas jumpa dia balik terus lepas kerja semua,,,skrg semua dgn kawan2 ajer… and setiap hari kerja di bengkel tanpa henti…. kan penat tu… kalau aku tak boleh ,sebaliknya dia po tak boleh biar adil… tapi ntahlah…… biarlah semuanya allah yg tentukan dan aku hanya boleh berserah segalanya pada tuhan yang maha esa… jika berjodoh,insyallah semuanya akan terlaksana.. tak perlu banyak berharap,kerana aku bukan seorang yg benar2 sempurna untuknya…. skarang,aku hanya boleh bersabar dan banyak berdoa kepada tuhan… apakah aku telah memberikan cinta yg teramat sepenuhnya pada dia???? apakah aku keterlaluan??? apakah aku terlalu mengharapkan cinta padanya??? hanya aku yg tahu jawapannya….. semoga semua ini berakhir dgn kebahagiaan……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: